Welcome, visitor! [ Register | Login

Post an Ad

 

Oslo Reiselivskor

  • Dirigent: Sølvi Elise Halvorsen
  • Kontaktperson / leder: Eva Tangen
  • Korets webside: http://www.osloreiselivskor.no/
  • Listed: 24. november, 2016 02:19
  • Expires: This ad has expired

Description

Oslo Reiselivskor er et blandet kor med 4 stemmegrupper og sangere i alle aldre. Mange har tilknytning til reisebransjen i Oslo.
Koret ble etablert i 1992 og er en sosial og reiseglad gjeng som har det hyggelig sammen og som har gjort mye morsomt. Noen høydepunkter er for eksempel deltagelse på festivaler, konserter i Europa, vi har dubbet barnefilmer for NRK, deltatt i dokumentaren Hjertemedisin og vært med i spillefilmen Sykt Lykkelig fra 2010. På vårt 15-års jubileum inviterte vi Tre Små Kinesere med oss til Kina og på 20-års jubileet sang vi for norskamerikanere den 17.mai i den norske kirken i Minneapolis.

Oslo Reiselivskor ble startet etter en karaokekveld på Café Frölich en vårkveld i 1992. Karaokekvelden ble arrangert av Rainbow Hotels (nå Thon Hotels), og det var mange reiselivsansatte tilstede. Interessen for å synge var stor, og noen ildsjeler satte i ukene etterpå i gang arbeidet med å starte et eget bransjekor.

Dette var før internett, mail og mobiltelefonens tid, så det ble sendt ut informasjon på fax, via Amadeus, det ble hengt opp lapper, reiselivsaktørene ble ringt opp og Oslo Jazzklubb tilbød sine lokaler til øvelsene. Dirigent fant vi på Musikkhøyskolen, og dermed var koret var et faktum.

I 2016 øver Oslo Reiselivskor hver onsdag på Majorstuen skole.

No Tags

687 total views, 1 today

  

Listing ID: 295836371e1d5af

Report problem

Processing your request, Please wait....

Sponsored Links