Welcome, visitor! [ Register | Login

Post an Ad

 

Oslo Jammerkor

Tar følgende oppdrag:

Vi tar gjerne på oss oppdrag. Oslo Jammerkor har sunget for ansatte i kriminalomsorgen, for deltakere på kongresser i Folkets Hus, på private bursdager og bryllup, årsmøter, sykehjem, juleavslutning/julebord med mere. Ta gjerne kontakt om du er interessert.

Description

Oslo Jammerkor er et blandakor med et bredt repertoar, entusiastiske medlemmer og en topp dirigent. Koret ble etablert i 2005 og har ca. 45 medlemmer. Vi øver hver onsdag kl. 18.00 til 20.30, på Møllergata skole. Vi jobber målbevisst for å utvikle oss musikalsk, og legger stor vekt på det sosiale livet. Trenger du et kor eller sangere, tar vi på oss oppdrag. På vår nettside under  historikk kan du se noe av det vi har deltatt på. Vi har også et repertoar som viser noe av det vi synger.

Jarle Flemvåg ble ansatt som dirigent for Oslo Jammerkor sommeren 2014. Han er en norsk sanger og kordirigent. Han er utdannet ved Norges musikkhøgskole.

Her er noen utdrag av hva vi har gjort:
I 2016 deltok koret på Landssangerstevnet på Rjukan i juni. Høstkonsert planlegges på Ingensteds 1. oktober

I 2015 var vi på kortur til Sør-Afrika. I mai arrangerte koret konsert med mat på Ingensteds i anledning korets10-årsjubileum. Koret deltok under kortreffet på Fyrhuset i Kværnerbyen og på julekonserten i Bøler kirke. Koret sang også på flere julebord og juleavslutninger: DIFI, Riksrevisjonen, KS.

I 2014, sang vi i flere bryllup. 7. juni deltok vi på Musikkfest Oslo på St. Hanshaugen. Vi holdt avskjedskonsert med vår dirigent Knut Kristian Mohn på Berle skole 18. juni.  25. juni hadde vi utendørskonsert hvor vi blant annet fremførte «Du ska itte trø i graset» i anledning 200 årsjubileet til Botanisk hage. 26.november opptrådte vi på Sagenehjemmet beboerne koste seg og deltok i allsang på kjente julesanger. Vi deltok på Norges Korforbunds felleskonsert i Bøler kirke 3. desember. Vi sang også på private julearrangement, som julelunsj med mere.

Facebook

No Tags

1411 total views, 2 today

  

Listing ID: 99257e87caccc199

Report problem

Processing your request, Please wait....

Sponsored Links