Welcome, visitor! [ Register | Login

Post an Ad

 

Norske Kammersangere

Norske Kammersangere - Image 1

Tar følgende oppdrag:

Vi er tilgjengelig for oppdrag!
Koret behersker musikk i et stort stilistisk spenn, fra gammel til ny musikk, fra store til små verker, fra helaftens kirkekonserter til mindre opptredener i lukkede lag - med fullt kor og med mindre sanggrupper.

Vi kan brukes til det meste av arrangementer, og vi garanterer en profesjonell gjennomføring! Ta kontakt for å få et tilbud som er tilpasset dine ønsker og behov.

Description

Vil du være med?

Norske Kammersangere er et inspirerende og utviklende kor å synge i. Kormiljøet er stabilt og godt med medlemmer som har bred korerfaring og gode notekunnskaper. Et medlemskap i Norske Kammersangere betinger at den enkelte har erfaring nok til å kunne jobbe en del på egenhånd. Til gjengjeld vil koret kunne bidra til en musikalsk utvikling for både musikkstudenter og erfarne korsangere.
Strekker ferdighetene og ambisjonene dine til for å være med på dette nivået kan det godt hende vi får bruk for nettopp deg!

Strekker ferdighetene og ambisjonene dine til for å være med på dette nivået kan det godt hende vi får bruk for nettopp deg!

Se også utlysning på Korforbundets hjemmeside her.
Ta gjerne kontakt for en prat og prøvesang!
Koret øver i Oslo Katedralskole på mandager kl 18.30 – 21.30.

No Tags

998 total views, 1 today

  

Listing ID: 78157d534c1d368c

Report problem

Processing your request, Please wait....

Sponsored Links