Welcome, visitor! [ Register | Login

Post an Ad

 

Arkadiakoret

Arkadiakoret, her i Hellas hvor vi turnerer hvert annet år
Arkadiakoret - Image 1

Tar følgende oppdrag:

vi tar imot oppdrag innenfor vårt repetoar offentlig eller privat.  Alle oppdrag må godkjennes av dirigent.

Description

Arkadiakoret er Norges eldste “greske” kor. Blandakoret har et bredt repertoar. Det spenner over bysantinsk kirkemusikk, gresk folkemusikk, musikk av moderne greske komponister som Mikis Theodorakis og Manos Hadzidakis. Vi synger også verk av nyoppdagede greske komponister som virket i utlandet under den lange tyrkiske okkupasjonen av Hellas (1453-1832), samt middelaldermusikk fra ulike deler av Europa. Mye av dette er enestående internasjonalt! Dirigenten vår komponerer og arrangerer også flittig.

Arkadiakoret synger på de ulike verkers originalspråk, hovedsakelig gresk, men også verker på italiensk, engelsk, tysk, fransk,norsk og latin finnes på repertoaret.

Medlemmene er fra 30-årsalderen og oppover. Noen har et spesielt forhold til Hellas, mens andre bare synes det er spennende å bli kjent med en annen kultur på en litt annerledes måte. Koret drar på turne til Hellas ca. annet hvert år. I 2014 gikk turen til Kos. I 2016 går turen til Kreta.

Vi øver i musikkrommet på Vahl skole hver onsdag fra kl 18:45 til 21:00. I tillegg kommer øvelser med stemmegruppen omtrent en gang i måneden, som regel på onsdager før fellesøvelsene. Inngangen er lengst til høyre når du står med nesen mot bygget og ryggen mot Rudolf Nilsens Plass.

Nye sangere er hjertelig velkomne!

No Tags

2252 total views, 1 today

  

Listing ID: 3244d9aeeef48b05

Report problem

Processing your request, Please wait....

Sponsored Links