Welcome, visitor! [ Register | Login

Post an Ad

 

Torshov Kvinnelige Vokalensemble

Torshov Kvinnelige Vokalensemble

Tar følgende oppdrag:

Vi synger for deg!
Torshov Kvinnelige Vokalensemble kan bidra til å gjøre din festlige anledning uforglemmelig med en eller flere sanger fra vårt repertoar. Velg solosang, duett, kvartett eller fullt ensemble.

Vi tar oppdrag i Oslo og omegn.
Priser fra 2000,-. Kontakt oss for en prat om repertoar og pris.

Description

Torshov Kvinnelige Vokalensemble er en drøm satt ut i livet:

Vi er ambisiøse korsangere med erfaring fra ulike kor som har funnet lykken i et mindre ensemble, med fokus på teknikk, klang og formidling. For tiden er vi 12 sangere, og med oss har vi vår dyktige kordirigent Margrete Augdal. Vi startet opp i september 2013 og øver i Torshov kirke to ganger i måneden. Repertoaret er i hovedsak klassisk kirkemusikk, men vi ønsker også å utvikle oss innenfor et bredere spekter og henter inn sanger og verk fra ulike sjangre.

Vi øver to ganger i måneden hvorav den ene øvelsen er uten dirigent og medlemmene tar selv ansvar for øvelsen. Vi benytter oss også av lydfiler for å lette innstudering og det forventes at man øver noe hjemme. Ensemblet har én hovedkonsert i året og synger ellers på et par mindre opptredener/konserter, samt at vi er forsangere ved gudstjenester i Torshov kirke to ganger i halvåret. Vi øver i Torshov kirke.

Med oss i år som dirigent, har vi sangpedagog Margrete Augdal som øser av sin kunnskap om stemmebruk og klang og gjør det morsomt å synge!

 

1053 total views, 1 today

  

Listing ID: 51559231da463cc3

Report problem

Processing your request, Please wait....

Sponsored Links